200 g
Jordnötssmör
1 1/2 dl Socker
2 dl Ljus Sirap
5 dl Special- K
3 dl Kokosflingor
Glasyr
200g Valfri kvalitetschoklad
Klä en form ca 20x 20 med
bakplåtspapper.
Börja med glasyren & smält Chokladen
över vattenbad.
Smält ihop Jordnötssmör, Socker
& Sirap i en Kastrull (på svag värme
tills den blir rinnig).
Blanda Special-K & Kokosflingor i
en stor bunke.
Häll Jordnötssmörsblandningen över de
torra ingredienserna & blanda ordentligt.
Vänd ner blandningen i kakformen & jämna ut.
Häll sedan över den smälta chokladen.
Ställ formen i kylen i några timmar.
Skär i bitar
På mina slingrade jag lite vitchoklad
över, för tycker dom ser lite finare ut då.
Gott Lördagsgodis!
1 1/2 dl Socker
2 dl Ljus Sirap
5 dl Special- K
3 dl Kokosflingor
Glasyr
200g Valfri kvalitetschoklad
Klä en form ca 20x 20 med
bakplåtspapper.
Börja med glasyren & smält Chokladen
över vattenbad.
Smält ihop Jordnötssmör, Socker
& Sirap i en Kastrull (på svag värme
tills den blir rinnig).
Blanda Special-K & Kokosflingor i
en stor bunke.
Häll Jordnötssmörsblandningen över de
torra ingredienserna & blanda ordentligt.
Vänd ner blandningen i kakformen & jämna ut.
Häll sedan över den smälta chokladen.
Ställ formen i kylen i några timmar.
Skär i bitar
På mina slingrade jag lite vitchoklad
över, för tycker dom ser lite finare ut då.
Gott Lördagsgodis!
Kommentarer
Skicka en kommentar
Tack för era kommentarer!!
Vill ni komma i kontakt med mig så har jag mail hannahaba85@gmail.com
ha det gott!