Fortsätt till huvudinnehåll

Dagiskaka..

3 Ägg
3 dl Socker
3 dl Mjöl
2 tsk Bakpulver
1 dl Kokande vatten

Fyllning
125g Smör
1 dl Mjölk
4 msk Vaniljsocker

Vispa ägg & socker. Blanda i mjöl, bakpulver
& det kokande vattnet.
Häll i en form, sedan in i ugnen på 175 grader
i 30-40 min.
Smällt smöret,blanda i mjölken & vaniljsocker.
Dela kakan i 2 delar, häll sedan på
smeten på båda sidor.
Pudra över med florsocker vid servering.

Denna kakan är super enkel att göra, kanske därför
den kallas Dagiskaka??

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hallen..

Hallen...   

Kokostosca..

Fy vilket trist väder det varit idag. Vi var borta och städade det allra sista i huset förut så nu är det helt klart där. Skönt!!! Och så har vi bakat Kokostosca så nu är det snart dax för fika.. Du behöver ; 150g Smör 3 ägg

Kantarell Soppa..

Skrev för ett tag sen att jag var bjuden på tjejmiddag. Jätte god mat var det!! Och till förrätt fick vi Kantarell soppa. Jag gillar inte svamp så jätte mkt, iaf inte kantareller..kan vara gott om det är i någon gryta med kött osv. Men trodde aldrig jag skulle tycka denna soppan var såååååå god. Jag har gått & riktigt längtat efter denna soppa=)). Så härom dagen fick jag receptet så jag kunde göra den själv. Tack så mycket M=)). Här är receptet. 1 1/2 - 2 Liter Kantareller (färdig rensade) 2 msk Smör