Fortsätt till huvudinnehåll

Hallen..

Hallen...
 
Kommentarer

 1. Här fastnade jag för din blogg då huset påminner lite om det vi tänkt bygga. Vi har vart så fundersamma då trappan i princip endast går att ställa så som ni har er, men det såg ju inte alls illa ut på din bild (andra alt jag sett har inte riktigt fallit mig i smaken). Måste bara fråga om ni trivs med den placerad sådär, eller om ni önskar en annan placering av den? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej.
   Vi är jätte nöjda med placeringen på trappan, den blir mer central i huset.
   Hoppas ni hittar ett bra alternativ som passar er.

   Radera
 2. Tack för svar! :) Vill bara klargöra att det va superfint med er trapp, läste om min kommentar och såg att det lästes som om att er va illa men inte lika illa! Jag känner mig lugn nu helt plötsligt inför vårt hus ;) De andra jag har sett har verkligen sett illa ut men jag förstår nu att det handlar om hur trappen i sig ser ut samt hur omgivningen är runt om! Får man fråga vart ni köpt er trappa ifrån?

  Vill passa på att säga att resten av huset va superfint också, helt i min smak!

  Mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen fara, tog inte illa vid mig. Trappan kommer från drömtrappor tror jag!?!
   Tack så mycket.

   Ha det så bra.

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för era kommentarer!!

Vill ni komma i kontakt med mig så har jag mail hannahaba85@gmail.com

ha det gott!

Populära inlägg i den här bloggen

Dagiskaka..

3 Ägg 3 dl Socker

Jätte god pastasallad med kassler & äpplen..

Jätte god är den & väldigt enkel. Gör sig dock inte så väldigt snygg på bild..=) Detta receptet är till 4-6 personer Du behöver; 500g Kassler 6 dl Kokt spiral makaroner

Rosenbåge

Nu har vi en rosenbåge i trädgården med lite murgröna som klättrar. Och även en häck ut med muren. Skönt att en del av trädgården börjar bli färdig. Nu fattas det bara en grind osv osv. Men vi har kommit en bra bit på vägen. Hoppas ni får en fortsatt fin måndag.